Akció!

Xeramic Motor Power – Diesel

16 137Ft

Új csomagunkat azon járművekhez ajánljuk, ahol az olajfogyasztás már elérte a 2-5.000 km / 1 litert.

–          A csomagban található egy szívósor-égéstér-EGR szelep –katalizátor tisztító spray, melyet akár -megelőző jelleggel- bármely autóhoz nyomatékosan ajánlunk 30-50.000 km –ként, motorolaj csere előtt. Tisztító hatásával azonnal nő a kompresszió és a katalizátor hatásfoka, melyet érezhetően jobb gázreakció, egyenletesebb és alacsonyabb alapjárat képében érzékelünk. A károsanyag kibocsájtás csökkenése (benzinesnél HC, Diesel esetén k) motorállapot függvényében, kb. 40-50% -al csökken, mely egyenes arányban áll a motorolaj fogyasztás mértékével.  JAVASOLT SZERVIZBEN ELVÉGEZNI, A MŰVELET UTÁN MOTOR HIBAKÓDOT ELLENŐRIZNI!

–          Olajcserét követően, üzemmeleg olajba töltendő Xeramic Olaj Stop adalékot, mely megpuhítja a gumitömítéseket (szivárágást, kompressziót növel), továbbá harmonizálja a hengerfal-dugattyú között létrejövő olajfilm kenőképességet.

–          Csúcsminőségű üzemanyag rendszer tisztító-, és kenőanyagot, mely lebontja a vizet, feloldja az etanol miatt kialakuló lerakódásokat és megakadályozza a befecskendezők dugulását, kopását. Ennek közvetett hatása a jobb hatásfokú égés, így a kisebb mértékű káros égéstermék lerakódás kialakulás.

Figyelem! Ezen csomag nem garantál tartós javulást abban az esetben, amennyiben a koromlerakódásokon kívül jelentős már a motor belső felületeinek kopása, illetve dugattyúgyűrű törés, szelepszárszimmering-, és egyéb olyan mértékű sérülés alakult már ki a motorban, mely csak annak megbontásával javítható.

A csomag tartalma:

20318 Total Engine Conditoner spray 200 ml
20123 Olaj Stop
20119 Diesel Injektor Cleaner 250 ml

Cikkszám: X-CS-26 Kategóriák: ,