Akció!

Xeramic Motor Doctor – Benzin

9 972Ft

Ezen csomagunkat olyan, többnyire magas futásteljesítményű járművekhez javasoljuk, amikor gyors segítségre van szükség egy túlzott olajfogyasztás, kékes füst hirtelen kialakulása miatt, de nem megoldható rövid időn belül az autó szervizben történő megbontása, részletes hibafeltárása.

A csomag tartalma:

–          Egy speciális olajadalék, mely az üzemmeleg motorolajba töltendő magas olajfogyasztás, nem megfelelő emissziós érték esetén, majd egy rövid próbaút szükséges. Csúcsminőségű tisztító és fokozott detergens-diszpergens hatású összetevői mellett, üzem közben kiegyenlíti a motorolaj viszkozitását még kritikusan magas olajhőmérséklet tartományban is. Hatására nő a kompresszió, csökken a kék füst képződés és érezhetően nő a motor teljesítménye. Ezen olajadalék a betöltéstől a következő olajcseréig fejti ki hatását.

–          Csúcsminőségű üzemanyag rendszer tisztító-, és kenőanyagot, mely lebontja a vizet, feloldja az etanol miatt kialakuló lerakódásokat és megakadályozza a befecskendezők dugulását, kopását. Ennek közvetett hatása a jobb hatásfokú égés, így a kisebb mértékű káros égéstermék lerakódás kialakulás.

–          Figyelem! Ezen csomag nem garantál tartós javulást abban az esetben, amennyiben a koromlerakódásokon kívül jelentős már a motor belső felületeinek kopása, illetve dugattyúgyűrű törés, szelepszárszimmering-, és egyéb olyan mértékű sérülés alakult már ki a motorban, mely csak annak megbontásával javítható.

20105 Premium Oil Treatment 444 ml
20122 Petrol Injektor Cleaner 250 ml

Cikkszám: X-CS-27 Kategóriák: ,