Teljes motor kondícionáló

6 950Ft

Rendkívül magas tisztítóhatású spray, mely feloldja, majd eltávolítja a motor alkatrészeiről a koksz, olajsár, gumi és egyéb nem kívánatos szennyeződéseket. Profi módon megtisztít bármilyen belsőégésű motort, és a katalizátor belső felületét is védi. Tökéletesen tisztítja a levegő beömlőnyílást, a szívócsonkot, a szelepeket, a dugattyúkat, a dugattyúgyűrűket és / vagy a karburátort. Nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek károsíthatnák a műanyag, gumi vagy fém alkatrészeket.

A motorolajjal, annak filmrétegével nem kerül kölcsönhatásba, így igen hasznos tisztító hatás érhető el a motor szívóoldali megbontása nélkül.

Teljes motor kondicionáló használati utasítás 

Cikkszám: 20318 Kategória:

20318 PM XERAMIC® TOTAL ENGINE CONDITIONER

20318 PM XERAMIC® TOTAL ENGINE CONDITIONER gyorsan, igen hatékonyan tisztítja bármely motor égésterét. Kiváló tisztítási képességgel rendelkezik a korom-lerakódások és a lakkszerű vegyületek feloldásához, eltávolításához. A szennyezett égéstér gyengébb motorteljesítményt eredményez és szükségtelenül növeli a károsanyag kibocsájtást. Egy tiszta égéstér alapvetően szükséges az optimális teljesítmény eléréséhez. A Xeramic® Total Engine Conditioner alkalmazásával a szelepek, dugattyúgyűrűk, szívócsatorna, szívósor, EGR szelep, turbó VGT alaposan és hatékonyan tisztíthatók.

Jellemzők:

  • Feloldja a szelepek, a dugattyúk, a dugattyúgyűrűk korom lerakódásait és lakkszerű anyagait.
  • Tisztítja a szívócsövet, fojtószelepet. Egyenletes nyomást biztosít. Meglazítja a dugattyúgyűrűket, ha a koromtól meg vannak szorulva. Lehetővé teszi a mozgó alkatrészek és a fojtószelep megfelelő működését.
  • Javítja a motor teljesítményét.
  • Csökkenti a károsanyag kibocsájtást.
  • Csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.
  • Gumi- és műanyag alkatrészekre ártalmatlan.
  • Alkalmazás: bármely benzin és Diesel motorhoz. Megnövekedett üzemanyag-fogyasztásnál, kisebb motorteljesítmény vagy nem elégséges kompresszió, nem megfelelő károsanyag kibocsájtás mérési eredmények esetén, illetve nem megfelelő hidegindítás esetén.
  • Figyelem: Dízel motoroknál fordulat emelkedésre figyelni

Használati utasítás: A motor legyen üzemi hőmérsékleten. Használat előtt rázza fel jól az aeroszolt! Üzemmeleg állapot elérése után, 1.500-2.000 /perc fordulatot tartva, fújja be a 200 ml-es aeroszol felét közvetlenül a szívósorba, vagy annak vákuumnyílásába (szívó oldal). A légtömegmérőre ne fújja rá! Ezután állítsa le a motort, és várjon min. 15-20 percet. Ezt követően indítsa újra a motort, és a maradékot is fújja be azonos módon. Újabb 15-20 perc motorleállást követően, járassa a motort váltakozó fordulaton, pár alkalommal leszabályozásig gázt adva, majd menjen az autóval, váltakozó, főként magasabb fordulaton 15-20 percig. Megjegyzés: a 200 ml-es Xeramic® Total Engine Conditioner egy kezelésre alkalmas! Az optimális eredmény érdekében a kezelést szerviznek javasolt elvégeznie, hibakód olvasás, törlés a próbakör után javasolt. A kezelés során rövid ideig erőteljes füst távozik a kipufogóból, mely a tisztító folyamat része! E kiáramló gáz belégzése szigorúan tilos! Használat után olajcsere javasolt.