Akció!

Motor + váltó Protector Normal

26 532Ft

Speciális kerámia védelem a motornak és a váltónak.

A csomag tartalma:

  • 20103 Engine Protector 500 ml
  • 20106 Gear Protector 80 ml
Cikkszám: X-CS-1 Kategóriák: , ,

A PM Xeramic egyedülálló fejlesztéseivel garantált és azonnali vezetési élményben lesz része, a hosszan tartó élettartam biztosítása mellett. Alkalmazható, bármilyen típusú, max. 4 liter motorolaj feltöltési mennyiségű, 4 ütemű motorral és mechanikus váltóval szerelt járművekhez.

20103-1 Engine Protector 250 ml

  • Tisztítja a motor olajjal érintkező belső felületeit, és egy speciális kopásálló védőbevonattal látja el azt.
  • Ez a felületvédelem csökkenti a felületi korróziót, és a kopás kialakulását, továbbá az üzemszerűen megégett olajszármazékok letapadást, mely idővel növeli a motorkopások kialakulását.
  • Hatására csökken a súrlódás, így a csendesebb, hatékonyabb működésű motorban nő az olajnyomás, a teljesítmény, továbbá csökken az üzemanyag-, és olajfogyasztás, illetve a károsanyag kibocsájtás. Javasolt, de nem feltétel olajcserekor betölteni.

Fontos, az üzemmeleg olajhoz töltés, és azonnali indítása és járatása a motornak min. 30 percig. (Ajánlott betöltési periódus: min. 30-50 000 km)

Kerámia tartalmú, speciális sebességváltó olaj adalék, amely biztos váltást és csendes működést biztosít minden üzemállapotban.

Ezt a speciális anyagot az űrkutatás során fejlesztették ki.

Váltója élettartamát nagymértékben megnöveli, a kopásokat minden eddig ismert technológiához képest jelentősebben minimalizálja.

Ajánlott minden normál sebességváltóba, differencálműbe, egyéb hajtóműbe, hogy sokáig csendben, hibamentesen működjön.

Alkalmazásakor javasolt új váltóolaj használata, és ebben az esetben 100 000 km-ig megtartja jótékony hatását.