Kerámia motorvédelem, Ceramic Engine Protector 250ml

12 490Ft

Egyedülálló kerámia tartalmú motorfelület védő adalék, mely kiválóan védi a motort 50.000 km-en keresztül. Az optimális felületvédelem az olajcserétől függetlenül megmarad! A kerámia összetevő a motor legkritikusabban kopó elemeit védi, mint például a dugattyút, annak gyűrűit, a csapágyakat, szelepeket, turbó felületeit, stb. 

Adagolás:

  • 4 liter motorolajig: 100.000 km alatt 250 ml, felette 500 ml
  • 4-6 liter motorolajhoz: min 500 ml
  • 6-10 liter motorolajhoz: min 1000 ml
  • 10-35 liter motorolajhoz : 2-4 liter

Biztonsági adatlap (PDF) »

Cikkszám: 20103-1 Kategória:

E termék 1993 -ban elsőként jelent meg a piacon, megelőzve minden hasonló konkurens terméket. A kerámia összetevő hatására a motor belső elemeinek súrlódása a jelenleg piacon lévő termékek közül mindennél jobban lecsökken (a fém-fém kapcsolathoz képest a Protector-Protector kapcsolat 84 %-al kisebb súrlódást eredményez), így hosszantartó felületvédelmet, kopásállóságot biztosít a motor számára 50.000km-ig.

Ezt az egyedülállóan különleges kerámiát tartalmazó anyagot az űrkutatás számára fejlesztették ki. A speciális kerámia felület jelentősen növeli a motor mechanikai hatásfokát. E különleges anyag tartósan védi a motor belső elemeit az üzemszerű működésből adódó kopásokkal, lerakódásokkal szemben, növelve azok élettartamát. Használatával csökken a motorzaj, károsanyag kibocsájtás és az üzemanyag fogyasztás. A motor teljesítménye, rugalmassága azonnal, érezhetően megnő. Motorolaj fogyasztás esetén, annak mértéke jelentősen csökken vagy megszűnik.

 

Amennyiben, részecskeszűrővel (DPF) ellátott Diesel autóba kívánja alkalmazni, a használattal egy időben mindenképpen ajánlott az üzemanyag tankba tölteni 1 db 20131 Xeramic DPF Additive 250 ml tisztítót. A két termék együttes használata jelentősen csökkenti a motor koromtartalmát, továbbá növeli a DPF -szűrő hatékonyságát, csökkenti a DPF szűrő eltömődésének kockázatát és az üzemanyag fogyasztást is.

Amennyiben járművének megnőtt az olajfogyasztása, vásárlás, betöltés előtt, vegye fel velünk a kapcsolatot egyeztetés céljából. Info: +36 30 246 67 98, hitech@xeramic.hu 

Termékleírás részletesen »