Akció!

Injector + DPF double – Diesel

16 352Ft

Diesel befecskendező rendszer tisztító + 2 db DPF tisztító üzemanyag adalék .

A csomag tartalma:

  • 1 db  20119 Diesel Injector Cleaner 250 ml
  • 2 db 20131 DPF tisztító üzemanyag adalék
Cikkszám: X-CS-6 Kategóriák: ,

Egy hosszantartó üzemanyag rendszer tisztító és kenőanyag, mely ellensúlyozza az B7 üzemanyagok káros hatását.

Sűrű városi használat és gyakori kistávolságok megtétele esetén  a részecskeszűrő gyorsabban eltömődik, szennyeződik . A DPF tisztító üzemanyag adalék megfelelő használata biztosítja a  DPF szűrő megfelelő tisztántartását. (2-3 ezer kilométerenként ajánlott alkalmazni)

Ez az igen sikeres csomagunk bármely autómárka típusaihoz rendszeresen alkalmazható, a legalább EURO 5 vagy 6 -os emisszió besorolású járművekhez, melyek DPF szűrővel szereltek. Probléma nélkül használható Adblue utókezelővel, illetve a régebbi PSA HDI francia autókba szerelt Iosys katalizátor utókezelővel ellátott Diesel autókhoz is. Számottevően csökkenti a fogyasztást és növeli az autó vezetési élményét és motor elemeinek élettartamát.

Előnye, hogy plusz kenést és tisztító hatást biztosít a teljes üzemanyagellátó–rendszer számára. Az 5 pontos cetánszám növelés javítja az égés hatékonyságot, csökkenti a fogyasztást és a káros koromképződés kialakulását. Diesel adalékaink mindegyike mérsékli a B7 biodiesel üzemanyagokra jellemző gyantásodást és a vizesedés okozta kenéshiány kialakulását az injektorokban és a teljes üzemanyagellátó-rendszerben egyaránt.

A DPF Cleaner rendszeres használata csökkenti a sűrű városi, kis távokon történő használat esetén a DPF szűrő eltömődésének kockázatát, növeli a regenerációk során a tisztítás hatékonyságát, így a kevésbé telített szűrő hatására csökken a motora gyakorolt kipufogó fojtó hatás, nő a motor teljesítménye és a DPF szűrővel együtt az egész motor élettartama.

A csomag tartalma max. 8-10.000 km futásteljesítményhez elegendő egy átlagos személygépkocsi vagy furgon használatához. A két adalék probléma nélkül betölthető az üzemanyagtankba akár egy időben, akár külön tankoláskor is.

Egy flakon max. 60 liter üzemanyaghoz javasolt.

A Xeramic termékek nem helyettesítik a gyárilag előírt megelőző karbantartási műveleteket, viszont fokozott tisztító-, kenőanyag hatásukkal jelentősen növelik a karbantartási műveletek hatékonyságát.

Az üres flakonok veszélyes hulladékgyűjtőbe helyezendők.