Engine Protector Truck 1 literes

33 990Ft

Ezt az egyedülállóan különleges kerámiát tartalmazó anyagot az űrkutatás számára fejlesztették ki.

Kiszerelés: 1 liter

 

 
 
Cikkszám: 20103-T Kategória:

E termék 1993 -ban elsőként jelent meg a piacon, megelőzve minden hasonló konkurens terméket.

  • A kerámia összetevő hatására a motor belső elemeinek súrlódása a jelenleg piacon lévő termékek közül mindennél jobban lecsökken (a fém-fém kapcsolathoz képest a Protector – Protector kapcsolat 84 %-al kisebb súrlódást eredményez), így hosszantartó felületvédelmet, kopásállóságot biztosít a motor számára 50.000km-ig.
  • A speciális kerámia felület jelentősen növeli a motor mechanikai hatásfokát.
    E különleges anyag tartósan védi a motor belső elemeit az üzemszerű működésből adódó kopásokkal, lerakódásokkal szemben, növelve azok élettartamát.
  • Használatával csökken a motorzaj, károsanyag kibocsájtás és az üzemanyag fogyasztás.
  • A motor teljesítménye, rugalmassága azonnal, érezhetően megnő. Motorolaj fogyasztás esetén, annak mértéke jelentősen csökken vagy megszűnik.

Az 1 literes kiszerelést kimondottan a könnyű-, és nehéz tehergépjárművek, traktorok, és egyéb nagy motorokkal szerelt járművek számára fejlesztettük ki.
Amennyiben, részecskeszűrővel (DPF) ellátott Diesel autóba kívánja alkalmazni, a használattal egy időben mindenképpen ajánlott az üzemanyag tankba tölteni 1 db 20131 Xeramic DPF Additive 250 ml tisztítót. A két termék együttes használata jelentősen csökkenti a motor koromtartalmát, továbbá növeli a DPF -szűrő hatékonyságát, csökkenti a DPF szűrő eltömődésének kockázatát és az üzemanyag fogyasztást is.

Adagolás:

  • 6-10 liter motorolajhoz: 1000 ml
  • 10-35 liter motorolajhoz : 2-4 liter (futásteljesítmény, motorállapot függvényében változó. Általános javaslat a motorolaj max. 15-20% -a.)

Amennyiben járművének megnőtt az olajfogyasztása, vásárlás, betöltés előtt, vegye fel velünk a kapcsolatot egyeztetés céljából.
Info: +36 30 246 67 98, hitech@xeramic.hu