Akció!

Autóápoló csomag – külső és belső tisztításra

16 303Ft

Prémium autóápoló csomag  biztosítja az autója külső és belső védelmét, az autóápolás innentől kezdve igazán könnyű lesz. Csomagunkban a prémium hatóanyagokkal dolgozhat, így még egyszerűbbé, gyorsabbá és tartóssá válik a mosás, tisztítás és ápolás folyamata.

Cikkszám: X-CS-2 Kategóriák: ,

20409 Xeramic Vax 500 ml

Egy igazi high-tech fejlesztésű karosszéria polírozó spray, mely után élmény az autóra nézni! Hosszan tartó védelmet biztosít a karosszéria elemeknek a víz, só, UV sugarak ellen. Egyetlen műveletben tisztít, megújít és hosszan tartó védelmi burkot biztosít a külső felületeken. Alkalmazható minden, járművön található karosszéria elemre, könnyűfémfelnikre, króm-, alumínium-, és műanyag burkolatokra.

20308 Műszerfal ápoló 500 ml

A legmodernebb fejlesztésű műszerfalápoló spray extrém tartós felületvédelmi tulajdonságokkal. Ez a high-tech termékünk kíméletesen tisztít és véd minden műanyag és vinyl anyagot, mely az autó műszerfalán és egyéb belső burkolatain található. Antisztatikus hatású, és újszerű matt fényt biztosít a kezelés előtt már elhalványult, öregedett felületeknek is.

Nem tartalmaz szilikont!

A PM XERAMIC® műszerfalápoló spray színtelen, mégis tartós, élénk matt színt ad a kezelt felületnek. Ez az egyedülálló termék igen hosszú időn át megakadályozza a műanyag felületek UV sugaraktól történő kiszáradását és öregedését.

Egyaránt ajánljuk fiatal járműveknél értékmegőrzésre, mint korosabb járművek belterének újszerűvé varázslására!

20325 Szélvédő tisztító 500 ml

Magas minőségű és nagyon hatékony, víz bázisú tisztítószer speciális tisztító adalékkal. Eltávolítja a rászáradt rovarokat és egyéb szennyeződéseket, illetve a közlekedés során keletkező egyéb lerakódásokat. Eltávolítja a zsíros ujjlenyomatokat, de nem oldja a gumit és a karosszéria lakkréteget.

Vízlepergető hatása tökéletes kilátást biztosít

20316 Klímarendszer illatosító „bomba” 150 ml

Egy jó minőségű, könnyen használható, belteret illatosító spray

Egyenletesen friss illatot biztosít az autóban
Közömbösíti a kellemetlen szagokat, fertőtlenít
Hosszan tartó illat hatást képez

Az autóápoló csomagban minden benne van, amivel szalon szépségűvé varázsolhatja az autóját.