A száraz, meleg nyári napok, a sok por a földeken, igen nagy igénybevételnek teszik ki a mezőgazdasági gépek motorjait betakarítás során. A meghibásodások 30% -a a motorok hűtését érintő problémákra vezethetők vissza. Nagy a meleg, alacsony fordulaton, nagy terheléssel pöfögnek a traktorok, kombájnok, teherautók. Ilyen esetben nincs menetszél, a hűtőventillátor állandóan megy, a por és meleg igen erősen igénybe veszi a motorokat. Igen gyakran a DPF szűrő is eltömődik. A finom szálló por bejutva a motor kenésrendszerébe, illetve az égésterébe erőteljes kopást idéz elő. A Xeramic Automotive igen hatékony tisztítókat és kenőanyagokat ajánl a zavartalan és gazdaságos üzemeltetés érdekében. Olvasd el javaslatainkat!

 • Hűtőrendszer tömítő

  5 790Ft
 • Engine Protector Truck 1 literes

  33 990Ft

20200 Xeramic Radiator Sealer – egy vízbázisú, növényi rostokat tartalmazó hatékony hűtőrendszer tisztító, mely 0,9 mm –nél kisebb felületi sérülés esetén, azonnal megakadályozza a hűtőfolyadék szivárgását, továbbá mérhetően csökkenti a motor üzemi hőmérsékletét, javítja a motor hőháztartását.

20103-T Xeramic Engine Protector – egy szintetikus olajba ágyazott, kerámia részecskéket tartalmazó egyedülálló kenőanyag, mely felületvédelmet nyújt, csökkenti a súrlódást, a zajt, az emissziót és a fogyasztást. A kopásvédelem hatására nő a motor teljesítménye és annak élettartama is!

20123 Xeramic Oil Stop – erőteljesen puhítja a motor gumitömítéseit, stabilizálja az olaj viszkozitási értékét, így növeli a kompressziót.

20314 Xeramic DPF Spray – rendszeres karbantartáskor alkalmazva, növeli a DPF szűrő hatékonyságát és a gépjármű üzembiztonságát.

Növelje a géppark üzembiztonságát, és csökkentse számottevően az üzemeltetési költségeket is! Ismerje meg a PM Xeramic Automotive technológiák előnyeit!

 • Olaj Stop

  5 790Ft
 • DPF tisztító spray

  9 750Ft

További cikkeink

Üzemanyag adalékok – Petromark®-Xeramic®

Üzemanyag adalékok – Petromark®-Xeramic®

Az üzemanyag-adalékanyagok használata az autóipari üzemeltetésben robbanásszerűen megnőtt az utóbbi években, részben annak köszönhetően, hogy szinte minden autógyártó és importőr elfogadta annak...

bővebben